Un comentariu

Timpul reflex

fear_booksPovestea jocului spune că dăm şi luăm cu împrumut…timp. Uneori nu-l mai găsim ”la liber”şi îl considerăm duşman. Se întâmplă asta pentru că nu mai ”capturăm” putere din viteza cu care dă peste noi. Dacă nu ne actualizăm ”programul” ne apucă frica şi ieşim automat din joc. Ajustarea, negocierea personală în formula asta de supravieţuire se face mai mult cerebral, căci nu suntem atât de vigilenţi sufleteşte ca prototip uman, ce suntem. Deci pre-înregistrarea în universul existent se face automat, ca un abandon mutual. Timpul reflex va produce un film în serie şi povestea originală va fi spusă de mii de ori până când totul se va sincroniza, înăuntru şi în afara noastră.

Mai rămâne să permitem acestor secvențe criptate de ritmuri să ne dezvăluie misiunea noastră… în acest spaţiu pământesc, retrogradat şi de îngeri.

One comment on “Timpul reflex

  1. ƸӜƷ ¸.•°*”˜ ƸӜƷ ˜”*°•. ✫ ღ¸☆ ¸.•°*”˜ ƸӜƷ ˜”*°•✫ ✿ ƸӜƷ ✿¸.•°*”˜ƸӜƷ˜
    Bunatatea este infinita pentru aceia pe care noi ii consideram prieteni… Exista totusi prieteni care ne ofera la randul lor acceasi bunatate si aceia sunt adevaratii PRIETENI! O zi binecuvantata!

    Kindness is infinite for those whom we consider friends … However, there are friends who in turn gives us confort kindness and those are real friends!
    A blessed day!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: