Lasă un comentariu

Gândul zilei

pop-culture-soul-mates-from-different-worlds-3De fapt şi de drept, de ce sunt interesaţi unii oameni de alţi oameni? Adică să dorească să înţeleagă ce gândesc celelalte persoane, ”cum se zice” ceva în imediata apropiere sau de ce se acţionează, se simte într-un anume mod ? Cine mai este atent la cine?

Întrebarea mai exactă nu este de ce nu mai suntem atenţi unii la alţii ci care sunt motivele pentru care mai suntem atraşi ca să facem urechile mari, ochii rotunzi într-un zâmbet plin de curiozitate şi să lăsăm o întredeschidere sufletească necenzurată… Mă gândesc de azi dimineaţă la asta şi încă n-am găsit răspuns.

Eu cred că doar indragostiţii mai sunt avizi, aşa, unul de altul. Ei chiar sunt sinceri în acest interes. Descoperirea celuilalt este o aventură care face să crească cămara cu ”bunatăţi”. Totul este interesant!!

Mai este o categorie, a celor compasivi de felul lor. Ei sunt atenţi pentru că vor să intindă o mână de ajutor, la o adică. Cum ar veni, aşa se simt şi ei bine. Este o serivitute asumată de fapt.

Noi, restul, suntem obosiţi …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: